BK Krnov

Nejmladší minižáci U11 - OP

2011-10-26 12:25:42
P1080974 (2).jpgBK Krnov - SNAKES Ostrava B 12:51 (2:8,6:33,8:47)
BK Krnov - SNAKES Ostrava B 13:39 (1:9, 9:13, 9:15)

Po dvou výhrách v Ostravě si chlapci věřili, že by mohli získat další body i proti silnějšímu soupeři. Ovšem opak byl pravdou. Hosté byli zejména v prvním zápase mnohem efektivnější ve střelbě, byli lepší ve hře jeden na jednoho a hlavně měli příliš mnoho prostoru pro střelbu. Naši kluci se soustředili na útok a na obranu prakticky zapomínali. A tak se hosté dostávali do snadných pozic, které dokázali (na rozdíl od nás)úspěšně zakončit.
Ve druhém zápase jsme už zpevnili obranu a nedávali jsme soupeři tolik prostoru pro útok. Bohužel naše zakončení bylo nepřesné, i když jsme byli několikrát sami pod košem Ostravanů. Třelecké trápení našich chlapců pokračovalo i ve druhé pětce, ale ta naštěstí povolila hostům pouhé čtvři body a tak v poločase bylstav nadějný 9:13. Nejvyrovnanější byla třetí čtvrtina, kdy hosté dali jen 2 koše, ale bohužel my jsme nedokázali žádnou příležitost proměnit. Ještě 4 minuty před koncem byl stav jen o 10 bodíků, ale po vystřídání hráčů naše koncentrace v obraně poklesla a tak hosté vyhráli poslední minuty 16:0.
Výsledek mohl být lepší, kdybychom nasadili jen nejlepší hráče a hráli na výhru. Ale protože jsme měli k dispozici 18 hráčů, chtěli jsme je všechny poslat do hry, na konečném skóre nám nezáleželo. Hlavní bylo, aby si všichni alespoň chvíli zahráli.
Pochválit kluky můžeme za lepší přístup k obraně ve druhém zápase. Pokud by přidali více bojovnosti i v útoku a zlepšíli efektivitu střelby, budou výsledky mnohem lepší.
Autor: Jan Kovařík